Contact

Colofon

Redactie: Polydor-promo01Bojoura Cleuver- Van Melzen
Webmaster: WordPress | RR Design®2013

Met dank aan: Hans Cleuver, Bojoura van Melzen, Martin Fokkens (www.Q65.org), Rob Giesbertz, Jurry, Edwin Knip, Hans Kraak, Ben Velt (Ben’s Record Vault), voor het geven van achtergrondinformatie of het beschikbaar stellen van materiaal voor deze website.

Artikelen en Foto’s: Op deze website tonen we promotiefoto’s van Polydor en CBS (Sony Music). Voorts gebruiken we gepubliceerd foto- en tekstmateriaal uit verschillende bladen, kranten, tijdschriften en de Veronica TOP40. De hoesjes van de singles en albums zijn  ingescand en geretoucheerd. Ze komen voornamelijk uit Bojoura’s eigen verzameling, ‘Golden-Earring-Museum’ en uit Ben’s Record Vault.

Audio: Audiofragmenten zijn niet bedoeld om zelf weer beschikbaar te stellen op een website of anderszins te gebruiken. Kijk voor meer informatie over het gebruik van mp3 op websites op de site van Buma Stemra en  Ius Mentis.

Video: Videoclips worden gelinkt vanaf externe websites, zoals YouTube.com en staan niet op de server van Bojoura.info.

Eigendomsrechten: De informatie op deze website is eigendom van Bojoura Cleuver – Van Melzen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Het is niet toegestaan enig gedeelte van deze website openbaar te maken of te verveelvoudigen, in welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie van deze website.

www.bojoura.info is de officiële ‘BOJOURA’ website.

info@bojoura.info