Category Archives: Discografie

Discografie

Bojoura op Radio5 (17/4/2021)

Zaterdag 17 april wordt Bojoura geïnterviewd in het programma ‘FMop5’ dat gepresenteerd wordt door Felix Meurders. Het programma staat in het teken van de jaren ‘60 en wordt uitgezonden op Radio5 tussen 10.00-12.00 uur. Bojoura werd in 1966 ontdekt door George Kooymans.

Onbekende Bojoura-foto op Facebook

foto

In de Facebook groep ‘Dutch 60’s Beat and More’ vonden we een tot nu toe onbekende foto van Bojoura. Zelfs in de fotocollectie van Bojoura komt deze foto niet meer voor. De foto is waarschijnlijk gemaakt door Herman Kooymans, de broer van George. Hij was in de jaren 60 de hoffotograaf van Bojoura. Met dank aan Ron Swart.

Autograph rush

The last few week we experienced a rush of autograph collectors. Our standard autograph-card ‘Thank you for calling’ is at it’s end, so we will have to order new ones. So please be patient when your request takes some time. Bojoura will answer all your letters and e-mails as soon as she can. Thank you!

Bojoura op Apple?

Bojoura_apple_1968Uit een artikeltje in het Amerikaanse blad Billboard van 1968 zou blijken dat Bojoura een contract had getekend met Apple Records van The Beatles.

Ed Dieckmann en een Duitse collega schrijven een trilogie boeken over het wel en wee van het Apple label. Binnenkort zal Bojoura hier vertellen hoe het zat met dat contract en alles wat eraan vooraf ging en de contacten die er waren met Paul McCartney. En natuurlijk ook hoe het komt dat er nimmer een nummer van Bojoura op het Apple label is verschenen.