Bojoura en Buffoons op CD

allgoodgiftsUniversal Music BV brengt in de serie ‘The Golden Years of Dutch Pop Music’ een dubbel-cd uit met het werk van The Buffoons, een popgroep uit Twente die in de jaren ’60 en ’70 furore maakte. In 1972 bracht de band een 7″ single uit samen met Bojoura. Hierop de nummers: ‘All Good Gifts’, ‘Day by Day’ en ‘By my side’. Deze nummers zijn nu ook te beluisteren op deze CD-release.

Het is niet bekend of er nog meer werk van Bojoura in ‘The Golden Years of Dutch Pop Music’ zal verschijnen. Deze release is de eerste waarin opnames voorkomen die destijds op het CBS-label zijn uitgebracht. Wel laat Universal Music BV weten dat er ook nog ‘Multi-artist’ compilatie CD’s in de reeks zullen uitkomen. Het is goed mogelijk dat ‘Everybody’s Day’ en ‘The Letter’, beide met B-kant hierop voor zullen komen volgens een woordvoerder.