The Golden Years of Dutch Pop Music

Vanaf week 2 kan de dubbel-cd ‘Bojoura – The Golden Years of Dutch Pop Music’ vooruit besteld worden bij de meeste cd-winkels en webwinkels. In totaal zijn er 48 tracks op de cd’s te vinden, waaronder een groot aantal tracks dat nooit eerder (officieel) op cd is uitgebracht.

Vanzelfsprekend zijn de A- en B-kanten van de eerste 5 door Polydor (Universal) uitgebrachte singles ook op de compilatie te vinden. Uniek zijn de A- en B-kanten van de 10 door CBS uitgebrachte singles, waaronder de hit ‘The Letter’ en de 2 laatste singles ‘Another Suitcase In Another Hall’ (Basart Int.) en ‘Hard Times’ (EMI). Om de compilatie compleet te maken zijn een aantal tracks toegevoegd van de 2 door CBS uitgebrachte albums van Bojoura. Robert Haagsma (Popjournalist) schreef een interessante biografie over Bojoura, die in het begeleidende boekje komt.