2-CD met A’s & B’s nu verkrijgbaar

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is de dubbel-cd ‘The Golden Years ..” van Bojoura gereleaset. De uitgave wordt vergezeld door een mooi boekje met tekst van Robert Haagsma en foto’s van o.a. Herman Kooymans (R.I.P.), de “hoffotograaf” van Bojoura in de jaren ’60.

Universal heeft veel moeite gedaan om de opnames te remasteren. Hiervoor is gebruik gemaakt van gedigitaliseerde analoge tapes en in een enkel geval het vinyl dat goed bewaard in de archieven was opgeslagen. Bojoura is zelf erg tevreden over het eindresultaat en is vooral trots op de latere opnames waarvan zij zelf bijdroeg als componiste. Eén van haar favoriete nummers blijft echter ‘Looking for that land pt.2’ uit de Polydor-tijd, dat zij samen met George Kooymans schreef als B-kant voor ‘Frank Mills’. Vanaf vandaag kun je de CD’s ook beluisteren via Spotify*. Meer nieuws over Bojoura lees je op de site van uDiscovermusic.nl

*De tracks van Sony (CBS) staan helaas (nog) niet op Spotify vanwege ontbreken van de digitale rechten